• White Facebook Icon

©2019 van Studio Kip en meer. Alle afbeeldingen op de website zijn eigendom van Studio Kip en meer en mogen daarom niet zonder expliciete toestemming gebruikt worden.

Opdrachten

 

Kippen

Een kleurrijke kip beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een kip is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De kippen zijn van polyester en hebben een afmeting van 33 x 22 x 42 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €65,-

Happy Families

Je eigen Happy Family onder een glazen stolpje in de woonkamer. Klinkt dat niet leuk? De poppetjes worden beschilderd aan de hand van foto's of een omschrijving van jouw gezin en hebben altijd iets herkenbaars! Een Happy Family is ook erg leuk als een huwelijksgeschenk of geboortecadeau.

De poppetjes zijn van hout en zijn tussen de 3 en 7 centimeter hoog. Stolpje verkijgbaar voor €9,95.

Prijsindicatie: vanaf €5,- startkosten + €5,- p.p.

 

Kabouters

Een handig hulpje beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een kabouter is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De kabouters zijn van polyester en hebben een afmeting van 19 x 20 x 49 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €65,-

 

Lammetjes

Een lief lammetje beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een lammetje is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De lammetjes zijn van polyester en hebben een afmeting van 48 x 18 x 37 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €75,-