Bestellingen

 

Kippen

Een kleurrijke kip beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een kip is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De kippen zijn van polyester en hebben een afmeting van 33 x 22 x 42 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €65,-

Happy Families

Je eigen Happy Family onder een glazen stolpje in de woonkamer. Klinkt dat niet leuk? De poppetjes worden beschilderd aan de hand van foto's of een omschrijving van jouw gezin en hebben altijd iets herkenbaars! Een Happy Family is ook erg leuk als een huwelijksgeschenk of geboortecadeau.

De poppetjes zijn van hout en zijn tussen de 3 en 7 centimeter hoog. Stolpje verkijgbaar voor €9,95.

Prijsindicatie: vanaf €5,- startkosten + €5,- p.p.

 

Gelukspoppetjes

Op zoek naar een leuke sleutel- of tashanger? Kies dan voor een uniek gelukspoppetje. Er zijn vele mogelijkheden wat betreft kleur, grootte en motief. Het is ook mogelijk om een Happy Family poppetje als sleutelhanger te laten maken. Bekijk voor alle mogelijkheden de foto's.

De gelukspoppetjes zijn van hout en verschillen in grootte.

Prijsindicatie: vanaf €5,95 per poppetje

 

Kabouters

Een handig hulpje beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een kabouter is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De kabouters zijn van polyester en hebben een afmeting van 19 x 20 x 49 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €65,-

 

Lammetjes

Een lief lammetje beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een lammetje is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De lammetjes zijn van polyester en hebben een afmeting van 48 x 18 x 37 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €75,-

 

Teckels

Een toffe teckel beschilderd naar gewenste kleur en motief. Voeg een logo of speciale afbeelding toe voor een nog persoonlijker cadeau! Een teckel is leuk als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, een relatiegeschenk, een geboortegeschenk of als cadeau voor andere speciale gelegenheden!

De teckels zijn van beton en hebben een afmeting van 28 x 12 x 19 centimeter (L x B x H).

Prijsindicatie: vanaf €55,-

 
Hertje.png